Ravintolapäivää vietetään nyt lauantaina 21.5.!

Tässä Kliffan vinkit onnistuneeseen ruokakarnevaaliin.

12744301_1162155073803735_3537535536475675191_n

Nyt lauantaina vietetään kaikkien aikojen ruokakarnevaalia, Ravintolapäivää. Tässä on Kliffan vinkit, jotta tiedät mihin kannattaa suunnata!

Ensimmäisenä esittelyssä on ihana Say It With A Cake. Luvassa kakkubileet tunteella ja taidolla Torikortteleiden Made By Helsinki tiloissa. Kliffaa erityisesti kiinnostaa When Life Gives You Lemons Put Them in a Cake -kakku, mmmm! Musiikista vastaa DJ Cbastian.

Kun herkulliset kakut on syöty, onkin aika suunnata pahamaineisen Falafellazin suuntaan. Falafellaz-parivaljakon interventio kaupungin katuruokamarkkinoille onnistui täydellisesti suunnitelmien mukaan. Kuuma kauppatavara löysi nälkäisen yleisönsä, joka nyt janoaa lisää. Falafelit, itse thety ginger-ale, raakasuklaa bounty ja vanha kunnon Ludo odottavat osoitteessa Aurorankatu 15 D.

Tässä vaiheessa vatsa on täynnä ja on aika suunnata terveellisten mehujen maailmaan osoitteeseen Vuorikatu 5. Siellä tuorepuristettuja mehuja sekä lisäksi herkullista focacciaa erilaisilla päällysillä tarjoilevat Kliffan omat Armi ja Pilvi. Juice & Beans -ravintolassa suurin osa tuotteista on vegaanisia. Kiinnostavalta kuulostaa erityisesti myös listalta löytyvää ”Winter” -suklaajääkahvi.

Vuorikatu 5:ssä Juice & Beansin lisäksi herkkusuita ruokkii Kakkulat -kahvila. Tarjolla monia erilaisia kakkuja, teetä ja kahvia. Samalla voit myös hankkia omat kakkulat – myynnissä vintage-aurinkolaseja ja -kehyksiä. Kiintoisaa!

Nälän uudelleen yllättäessä kannattaa vielä suunnata Otaniemen Alvarin aukiolle. Siellä tarjolla erityisiä särkiherkkuja. Legendaksi noussutta Särkiburgeria sekä uutuustuotteena bangladeshilaisittain maustettu Särkitortillaa tarjoilee Särkifood. Särjessä on järkeä!

Eilen pidetyn Ravintolapäivän tiedotustilaisuuden mukaan tässä muodossaan Ravintolapäivää vietetään nyt viimeistä kertaa. Jatkossa Ravintolapäivä toivoo pop-up ravintoloiden ilmestyvän elävään kaupunkiin vaikka joka päivä ja tämän tyylistä ruokakarnevaalia vietetään vain Ravintolapäivän syntymäpäivänä kerran vuodessa. 

Nyt siis kaikki liikkeelle ja kohti makuelämyksiä!