Tuotetarjontamme laajenee!

Oletko jo tarkistanut, mikä vaihtoehto sopii sinun taloyhtiöösi parhaiten?

25.8.2016

KLIFFAN TUOTEPERHEESEEN UUSIA TULOKKAITA!
Aurinkoinen kesä alkaa väistyä syksyn tieltä ja Kliffalla on raikkaita uutisia: tuotekehityksessämme on käynyt vilske kesän aikana ja tuoteperheessämme on nyt uusia tulokkaita. Sen lisäksi, että palvelumme valmistuu kovaa vauhtia, olemme päivittäneet tuotetarjontaamme taloyhtiöiden kanssa käydyn keskustelun pohjalta. Kaikille rekisteröityneille käyttäjille avoimen tilavarauspalvelun rinnalle olemme lisänneet kaksi vaihtoehtoa, jotka mahdollistavat myös taloyhtiöiden sisäisen tilankäytön tehostamisen. Nyt taloyhtiöt voivat siis ottaa Kliffan käyttöönsä vain omille asukkaille ja luopua viimein paperisista varauskalentereista ja joustamattomista saunavuoroista.

 

tuoteperhe_logo

Kliffa Basic -versio on suunnattu taloyhtiön sisäiseen käyttöön ja siihen voidaan liittää kaikki taloyhtiön yhteiset tilat. Jokaisella asukkaalla on omat tunnuksensa, joilla he pääsevät selaamaan tilojen varaustietoja sekä tekemään varauksia.
Kliffa Hybrid -versiossa taloyhtiön sisäinen järjestelmä ja ulkoisen vuokraamisen mahdollisuus yhdistyvät. Taloyhtiö voi tällöin vuokrata omien asukkaiden käyttämättömiä vuoroja eteenpäin taloyhtiön ulkopuolisille henkilöille, jolloin taloyhtiö saa lisätuloa yhteistilojensa jakamisesta laajemmalle asiakaskunnalle.
Kliffa Open -versio puolestaan mahdollistaa taloyhtiön yhteistilojen kaikkien vuorojen jakamisen jokaisen Kliffa-palveluun rekisteröityneen käyttäjän kesken. Tällöin sekä taloyhtiön omat asukkaat että muut rekisteröityneet käyttäjät voivat varata taloyhtiön yhteistiloja käyttöönsä joustavasti. Taloyhtiöiden tilojen lisäksi Kliffa Open -versioon sopivat myös esimerkiksi liiketilat, toimistotilat ja pop up -tilat. 
Kliffa Hybrid ja Open -versioihin maksujärjestelmä sisältyy automaattisesti, mutta se voidaan liittää myös osaksi Kliffa Basic -järjestelmää, jos tilojen käyttö on asukkaille maksullista. Jos avaintenhallinta on edelleen muutaman henkilön harteilla, suosittelemme harkitsemaan älylukituksen hankintaa, jolloin asukkaat pääsevät tiloihin itsenäisesti omalla varausvuorollaan ja oven avaamisen vaivalta säästytään. Kysy meiltä lisää yhteistyökumppaneistamme!

 

VIEDÄÄNKÖ YHDESSÄ TALOYHTIÖNNE PALVELUT UUDELLE TASOLLE? Lue lisää vaihtoehdoista täältä, tai lähetä meille viestiä sales@kliffainnovations.com. 
 
Teksti: Riina Haavisto & Pilvimaari Heikkinen
taloyhtiön sauna
KLIFFAN AVULLA TALOYHTIÖ VOI:
  • Seurata ja kasvattaa yhteistilojen käyttöastetta
  • Tarjota parempia ja nykyaikaisempia palveluita asukkailleen
  • Parantaa asukasviihtyvyyttä
  • Ansaita lisätuloa vuokraamalla yhteistiloja
  • Ulkoistaa käyttömaksujen hallinnoinnin ja keräämisen
varauspalvelu