HIT Helsingin Huone – harjoitustila Alppilassa
Meiltä on lukemattomia kertoja kysytty, tiedämmekö tilaa jossa tanssi- tai muu aktiivinen ryhmä voisi kokoontua harjoittelemaan. Iloksemme voimme nyt vastata tiedustelijoille kyllä, sillä Alppilassa sijaitseva HIT Helsingin Huone on nyt mukana Kliffa-palvelussa!
HIT Helsingin Huone on ammattiteatterikollektiivi HIT Helsingin (alunperin Helsinki International Theatre) uusi harjoitustila, joka on myös muiden kaupunkilaisten käytössä. HIT Helsingin tuottaja Pauliina Alanko kertoo tilan olevan niin uusi, että kaupunkilaiset eivät vielä ole löytäneet tilaa. Kliffa-palvelulla tähän tulee toivottavasti muutos!
Tilassa on pidetty esimerkiksi fyysisen teatterin viikonloppukurssi, mutta hauskimmaksi tapahtumaksi Pauliina listaa HIT Helsingin omien nuorten teatteriryhmien esitykset  ”Harmaa tunne” ja ”Katoava maailma”, jotka vetivät katsojia noin 20. Tilan yhteydessä on yhteiskäytössä oleva aula, jossa voi pitää esimerkiksi puffettia. HIT Helsingin Huone soveltuu siis mainiosti harjoittelun lisäksi myös pieniin yleisötapahtumiin, kokouksiin ja kurssien pitoon. Tilassa käytössä mm. WiFi ja äänentoistolaitteet ja vuokra on 20€/tunti.
HIT Helsingin toiminta jakautuu kolmeen kärkeen: HIT Helsinki tekee taiteellisia esityksiä, HIT Mini keskittyy lastenkulttuuriin ja HIT International kansainvälisyyteen. Sekä HIT Helsingin toiminta että vuokrattava tila huokuvat rentoutta ja muuntautumiskykyä – juuri siitä on kyse myös Kliffassa.
HIT olisi varmasti hedelmänä mandariini. Kypsyystasoista ja kasvupaikasta riippuen mandariinit ovat monen makuisia, monen värisiä, toisinaan kirpeitä, toisinaan hyvin makeita.”, Pauliina vastaa kysyessämme. Tervetuloa siis tutustumaan Alppilan mandariiniin – vaihtelevuudellaan vaikutuksen tekevään tilaan!