SOITELLAAN!

Asutko taloyhtiössä? Tule mukaan pilottiin!

30.6.2016

PAPERINEN VARAUSKALENTERI PYYKKITUVASSA, VUODEN MITTAINEN SITOUTUMINEN KESKIVIIKKOILLAN SAUNAVUOROON – KUULOSTAAKO TUTULTA?

 

2 miljoonaa suomalaista asuu taloyhtiöissä. Minä ja luultavasti sinäkin olet osa tätä porukkaa. Usein taloyhtiöissä huolehditaan remonteista ja rakennuksen kunnosta, mutta entäs asumisen mukavuus ja toimivuus? Taloyhtiössä asumisen toimivaksi tekevät palvelut ovat usein talon rakennusvuodelta. Vaikka talossa on toimiva pesutupa, yhä vuorot varataan paperikalenterista, joka lojuu pesutuvan ilmoitustaululla. Vaikka talossa on juuri remontoitu mukava sauna, ovat vuorot aina varattuja vuodeksi kerrallaan, eikä niitä näin kesällä edes käytetä aktiivisesti. Näin ollen saunaa lämmitetään tyhjillään ja turhaan.
Kliffa on palvelu, jossa taloyhtiön tilojen varaaminen sujuu joustavasti ja helposti, sekä ennen kaikkea sähköisesti. Syksyllä 2016 palvelumme ensimmäinen versio on valmiina kokeiluun!
Saunat, pesutuvat, kerhohuoneet, liiketilat ja parkkipaikat – kaikki helposti samassa palvelussa! Testivaiheessa taloyhtiöt tarjoavat palveluumme haluamiaan tiloja ja käyttäjät tunnistautuvat palvelun käyttäjiksi. Tämän jälkeen tilojen selaus, varaus ja maksu hoituvat kätevästi Kliffan avulla. Kliffa-palveluun liittyminen on testausvaiheessa ilmaista. Alkukustannuksena ovat ainoastaan etähallittavat älylukot, jotka taloyhtiö voi halutessaan ottaa käyttöön.

 pallukkakuva2

Ilmianna taloyhtiösi meille, jos kotitalosi palvelut kaipaavat uusia tuulia. Olit sitten normijätkä kutoskerroksesta, taloyhtiön hallitusaktiivi tai isännöitsijä, jätä omat tai taloyhtiösi tiedot meille, niin otamme yhteyttä. Sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää. Me tuomme pullat.
On aika parantaa asumisen mukavuutta ja tehdä omasta taloyhtiöstä toimivampi. Soitellaan!
Lue lisää palvelustamme täältä.
 
Teksti: Aino Taskinen & Aleksi Jyrälä
 
HNCK9016
etusivu_crop5
Image (5)