Avartamo

Kehon ja mielen hyvinvointitilat Munkkiniemessä
Munkkiniemen puistotien kupeessa, osoitteessa Kadetintie 19, kaiken vehreyden taakse kätkeytyy kehoa ja mieltä hellivä Avartamo. Tila on rauhallinen ja avara ja se muuntuu moneksi: tilassa voi pitää esimerkiksi pienen porukan kokouksia, kursseja ja muita tapaamisia – tai vaikka joogatunteja ja terapiaryhmiä. Avartamo sopiikin mainiosti vaikka tiimin kehittämis- ja tyhypäiville.

Avartamoa pyörittää Marjaliisa Majavesi, joka perusti Avartamon kolme vuotta sitten omaksi työtilakseen. “Tarjoan itse siellä logoterapiaa, tietoisuustaitoja ja stressinhallintaa yksityisohjauksena ja pienryhmille. Ohjaan siellä myös jooga- ja asahi-tunteja.”

Silloin kun Marjaliisa itse ei käytä tilaa, kuka vain voi varata sen käyttöönsä Kliffa-palvelun kautta. Tila on varattavissa joka päivä klo 8-20. Minimivarausaika on kolme tuntia, jolloin hintaa tulee ainoastaan 50€! Tästä eteenpäin kukin lisätunti maksaa vain 15€. Palvelussa voi tilan vuokrauksen lisäksi varata lisäpalveluna Marjaliisan ohjaamia tunteja (esim. asahi, jooga) ja workshoppeja (esim. mindfulness, stressinhallinta). Käy tutustumassa lisäpalveluihin tarkemmin Lisäpalvelut-välilehdellä!

Miksi Marjaliisa lähti mukaan Kliffaan? No sehän on selvää. Tietysti siksi että hän halusi “saada Avartamo-tilaan lisää käyttäjiä, hyvää elämää ja oloa edistävää ja avartavaa toimintaa ja tilaisuuksia.” Jos Avartamo olisi hedelmä, se olisi kuin herkullinen ananas josta riittää monelle. Tervetuloa tutustumaan Munkkiniemen omaan ananakseen!

Ps. Jos sinä haluat samaa omalle tilallesi, ole yhteydessä sales@kliffa.fi 

 

Kuvat: Marjaliisa Majavesi

jooga tila varauspalvelu hyvinvointi kokous helsinki
Marjaliisa Majavesi
pop up tila varauspalvelu kokous tiimi hyvinvointi
Avartamo sopii monenlaiseen toimintaan! Täällä viihdyt varmasti.