TERVETULOA SAUNOMAAN JÄTKÄSAAREEN!

M2-Kotien asukkaat kutsuvat sinut saunaan!

Haluisitko sinäkin saunoa asuntomessuilla?

Jätkäsaaressa vietetään ensi viikolla 1-9.9.2018 Asuntomessutapahtumaa, jossa on innostavia ohjelmanumeroita ja kiinnostavia keskusteluja läpi viikon. Olemme iloisia, että olemme päässeet mukaan tapahtumaan yhteistyössä Y-Säätiö-konsernin M2-Kotien ja Forum Viriumin kanssa.

Nimittäin uskokaa tai älkää, M2-Kotien asukkaat Juutinraumankadulla haluavat kutsua juuri sinut saunomaan heidän upeaan kattosaunaansa! Mieletöntä! Varaa siis oma saunavuorosi osoitteesta kliffa.fi/jätkäsaari ja nappaa kaverisikin mukaan. M2-Kodit on luvannut tarjota saunajuomat, joten nyt äkkiä kliffa.fi auki ja vuoroa varaamaan ennen kuin ne loppuvat!

Yhteisten tilojen jakaminen asuintalojen välillä on vielä hyvin harvinaista, mutta selkeästi Jätkäsaaressa ollaan ottamassa askel oikeaan suuntaan. Ja mikäli et ole saunaihmisiä, mutta haluaisit kuitenkin vierailla tässä Preesens-talossa ja tutustua sen toimintaan, voit tulla vapaasti vierailulla 3.9 klo 14-20 välisenä aikana. Saunojen vieressä on upea talvipuutarha, jossa asukkaiden lisäksi M2-Kotien ja Kliffan edustajat jakavat mielellään vinkkejä parempaan arkeen.

Eli nähdään Jätkäsaaressa maanantaina 3.9 klo 14-20 osoitteessa Juutinraumankatu 10. Saunavuoron pääset varaamaan tästä.

Kliffatiimin tavoitat sähköpostilla hello@kliffa.fi tai puhelimitse 041 488 0969.