TARINA

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSYMYS?

Kaupunki kaupunkilaisten näköiseksi paikaksi elää

Kliffa Innovations on startup, joka kehittää moniulotteisia ratkaisuja rakennettuun ympäristöön. Kliffa-palvelun lisäksi tarjoamme palveluita kaupunkien tyhjien ja vähällä käytöllä olevien tilojen käyttöasteen kasvattamiseen sekä tehokkaan ja asiakasystävällisen kaupungin kehittämiseen.
Ympäristöystävälliset valinnat nähdään usein negatiivisina: kestävyys on kallista, tylsää tai edellyttää luopumista jostakin. Me haluamme kääntää tällaisen ajattelun päälaelleen! Ajatus Kliffasta syntyi, kun halusimme luoda resurssitehokkaan ratkaisun, jonka käyttäminen on helppoa, siistiä ja kivaa. Tavoitteenamme on kehittää kaupunkeja kohti ekologista ja sosiaalista kestävyyttä keinoilla, jotka tukevat asukkaiden hyvinvointia ja urbaanin kulttuurin kehitystä.
Kaupunkien infrastruktuurin tulee muuttua ja elää asukkaiden todellisten tarpeiden mukaan. Tämä luo kaupunkeihin elinkeinopohjan, jossa kaikki resurssit ovat tehokkaasti käytössä. Tulevaisuuden älykkäässä kaupungissa ei ole enää yksityistä tai julkista tilaa – on ainoastaan kaupunkilaisten tilaa. Me keskitymme teemoihin ja haasteisiin, jotka elävöittävät kaupunkia, takaavat paremmat palvelut ja onnellisemmat asukkaat.
Tiimi on Kliffan suurin voimavara. Tutustu tiimiin tästä.

Kiinnostuitko? Sano moi, kuulisimme mielellämme sinusta.

hello@kliffainnovations.com