JUHLATILA SECRET SPOT!

Miten haluaisit viettää yrityksesi juhlat?

Helsingin aivan ytimessä sijaitsee osoitteessa: Pohjoinen Rautatiekatu 15 aivan upea juhlatila. Täällä voi työntekijäsi rentoutua juoden hieman sangriaa riippumatossa loikoillen.

Secret Spotin White Sand Lounge tarjoaa lämpimän, inspiroivan ja rennon ilmapiirin. Jos haluat hieman erilaisen tilan kokoukselle tai tapaamiselle, niin ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään ja tarkastamaan tilat. Miksi et pitäisi neuvottelua tai kokousta varpaat upotettuina lämpimään hiekkaan riippukeinussa istuen? Tilan yhteydessä on myös ”perinteisempi” kokoushuone. White Sand Lounge sijaitsee Secret Spotin alakerrassa ja sieltä löytyy kaikki tarvittava rentoa iltaa varten.

Rentoudu mukavissa beach-loungeissa ja rantabaarissa tai kokeile turkoosia biljardipöytää. Pelata voit myös ilmakiekkoa tai ostaa kredittejä flipperi-turnaukseen.

Oli kyseessä sitten yritysjuhlat, kokous tai tuotelanseeraus, me palvelemme teitä suurella sydämellä!

Voit varata tilan suoraan osoitteesta: https://kliffa.fi/search/58/secret_spot_white_sand_lounge tai tiedustelemalla sähköpostilla hello@kliffa.fi sekä puhelimitse 045 7876 8467.